Activiteiten

separator
Begeleide activiteiten (1-2 uur), voor groepen v.a. (betalende) 8 personen:
Activiteit Tijdsduur Prijs per persoon
Shooting Games 1 uur € 15,00
Archery Tag 1 uur € 15,00
Downhill Step tocht 1 uur € 16,50
Survivaltocht 2 uur € 25,00
Camping Challenge 2 uur € 25,00
Rotsklimmen 2 uur € 25,00

Begeleide activiteiten (3-6 uur) voor groepen v.a. 14 personen:
www.avonturenplanner.nl


Beschrijving activiteiten:


Shooting games
De schietspellen vinden plaats op de camping. Je gaat met handboog en blaaspijp schieten onder begeleiding van een instructeur. Kan jij de roos raken?


Archery Tag
Archery Tag is een spectaculair spel waarin je in teams tegen elkaar speelt. Het is een combinatie van trefbal en handboogschieten. Elke speler heeft een boog en pijlen met een zachte rubberen punt waarmee je tegenstanders en doelen probeert te raken.

Let op: deze activiteit kan geboekt worden vanaf 10 jaar.

Downhill Step Tocht 
Deze step tocht is voor de echte avonturiers. Je begint met een instructie en oefeningen op deze speciale downhill step. Na het oefenen vertrek je met een instructeur en loop je diverse heuvels op voor het maken van spectaculaire afdalingen.

Let op: deze step tocht kan geboekt worden vanaf 8 jaar.


Survivaltocht
De survivaltocht omvat een laag touwparcours dat zich op de camping zelf bevindt, een fotozoektocht en een grotmissie.

Low Rope
Lukt het de deelnemers om het touwparcours tussen de bomen af te leggen, zonder de grond te raken? Samenwerking tussen de deelnemers is vereist om hindernissen zoals een touwslinger, touwnetten, touwbruggen, evenwichtsbalk en als laatste de balansbalk tot een goed einde te brengen.
Fotozoektocht en grotopdracht
Met een fotozoektocht ga je op zoek naar een klein grotje. Durf jij het donkere grotje in te gaan, de uitgang te vinden en de grotmug te temmen?


Camping Challenge
Met deze activiteit ga je op de camping door het High Rope parcours en ga je kratjes stapelen. Hoe hoog kun jij gaan?

High-rope
Door de bomen loopt tot 8 meter hoogte een uitdagend touwparcours met hindernissen zoals 2 tyroliënnes, touwladders, evenwichtsbalken en klimnetten. Na de uitleg van de instructeur wordt de klimgordel aangetrokken, de helm opgezet en de lifeline (zekering) vastgemaakt.
Kratjes stapelen
Stapel kratjes zo hoog mogelijk op, terwijl je gezekerd boven op de toren staat, en klim omhoog.

Let op: deze activiteit kan worden geboekt vanaf 9 jaar. Tussen de leeftijd van 9 en 12 jaar moet u worden vergezeld door een volwassene.


Rotsklimmen
U gaat klimmen op een rotswand, waarbij alle deelnemers veilig gezekerd worden met een klimtouw. Na de uitleg van de instructeur, merkt u al snel dat klimmen een hele toegankelijke sport is. Nadat iedereen zijn klimgordel heeft aangetrokken en de helmen zijn opgezet, gaat u klimmen op routes die variëren in moeilijkheidsgraad. Iedereen kan hierbij letterlijk boven zichzelf uitstijgen!

Let op: deze activiteit kan worden geboekt vanaf 6 jaar. Tussen de leeftijd van 6 en 12 jaar moet u worden vergezeld door een volwassene.

Onbegeleide activiteiten (2-3 uur):

Activity Timecap Price per person
GPS-tocht  2-3 uur € 9,50

Wandel door de mooie omgeving rondom de camping. Onderweg voer je leuke opdrachten uit en los je raadsels op!

Activiteiten Dinant Evasion

In samenwerking met Dinant Evasion bieden wij een avontuurlijke Kajak toch aan! Kajak 12 of 21 kilometer over de Lesse en geniet van de prachtige omgeving. U kunt in een 1-persoons of 2 persoonkajak dit avontuur aangaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag bij de receptie naar meer informatie.

Ontdek het plezier van het riviertoerisme en vaar met een boot door het bewonderende dal van de hoge Maas.
Zelf op pad? Geen probleem, Dinant Evasion biedt fluitserbootjes aan die u zelf mag besturen zonder vaarbewijs. U kunt met maximaal 7 personen genieten in een bootje en daarmee het landschap van de Maas ontdekken. 
Lieve een comfortabele rondvaart? Ga dan aan boord van de Copére of de Sax en ontdek de prachtige natuur rondom de Maas.
Activiteiten op de camping Boogschieten Boogschieten voor kinderen Klimmen op de pamperladder Staan op de pamperladder Instructies van de instructeur High Rope parcours Kratje stapelen

RNR