Activiteitenprogramma na-seizoen

separator
Vanaf september tot en met oktober

Begeleide activiteiten :
Weekendprogramma Activiteit Prijs per persoon
Vrijdag Welkom Gratis
Zaterdagochtend Rotsprogramma € 40,00
Zaterdagmiddag Downhill Steptocht € 15,00
Zondag Camping challenge € 29,50
Het gehele weekend deelnemen aan alle activiteiten? Profiteer dan van een aangepaste prijs van € 80,- per persoon.

Welkom op onze camping op vrijdag

Welkom op onze camping met Mashmellows en Grenadine voor de kinderen en een aperitief voor de volwassenen.

Rotsprogramma (10.00 tot 13.00 uur)

Klimmen
Op een rotswand klimt u omhoog en zult u merken dat klimmen toegankelijk is voor iedereen! U gaat letterlijk boven uzelf uitstijgen.
Abseilen
Dit is een spectaculaire afdaling aan een touw langs een rotswand van 40 meter. Bovenaan geeft de instructeur uitleg, waarna de eerste moeilijkste stap volgt: uzelf over de rand laten zakken. Daarna bepaalt u zelf de snelheid: voetje voor voetje of met grote sprongen. Het veiligheidssysteem zorgt er altijd voor dat iedereen veilig beneden aankomt. Vergeet niet om onderweg van het uitzicht te genieten!
Via ferrata
Ook wel 'Klettersteig' van vrij vertaald in het Nederlands 'IJzeren weg'. Het is een avontuurlijke wandel- en klautertocht langs een bergwand met steile afgronden en prachtig uitzichten: een ware klimsensatie. Bij de Via Ferrata zoekt de deelnemer zijn weg naar boven via een staalkabel in de rotsen. Om je heen kijken mag, want je bent dubbel gezekerd aan de staalkabel.

Downhill steppen (14.00 tot 15.30 uur)

Deze step tocht is voor de echte avonturiers. Je begint met een instructie en oefeningen op deze speciale downhill step. Na het oefenen vertrek je met een instructeur en loop je diverse heuvels op voor het maken van spectaculaire afdalingen. Let op: De avonturentocht kan geboekt vanaf een leeftijd van 9 jaar..

Let op: deze activiteit is te boeken vanaf 9 jaar. U moet worden begeleid door een volwassene van 9 tot 12 jaar.  

Camping Challenge (10.00 tot 13.00 uur)
Met deze activiteit ga je op de camping door het High Rope parcours en ga je Kratje Stapelen. Hoe hoog kun jij gaan?

High Rope
Door de bomen loopt tot 8 meter hoogte een uitdagend touwparcours met hindernissen zoals 2 tyroliënnes, touwladders, evenwichtsbalken en klimnetten. Na de uitleg van de instructeur wordt de klimgordel aangetrokken, de helm opgezet en de lifeline (zekering) vastgemaakt.
Kratje stapelen
Stapel kratjes zo hoog mogelijk op, terwijl je gezekerd boven op de toren staat, en klim omhoog.
Shooting games
De schietspellen vinden plaats op de camping. Je gaat met handboog en blaaspijp schieten onder begeleiding van een instructeur. Kan jij de roos raken?
Low rope parcours
Lukt het de deelnemers om het touwparcours tussen de bomen af te leggen, zonder de grond te raken? Samenwerking tussen de deelnemers is vereist om hindernissen zoals een touwslinger, touwnetten, touwbruggen, evenwichtsbalk en als laatste de balansbalk tot een goed einde te brengen.

Notitie:Deze activiteit is te boeken vanaf 9 jaar. U moet worden begeleid door een volwassene van 9 tot 12 jaar

Notitie:.
145

RNR